Accessoarer

Nu när du har skaffat en ny fin skjorta så är det läge att skaffa lämpliga accessoarer också.  Det kan vara allt i från snygga och matchande manschettknappar, snygg slips, fluga, klocka eller varför inte en bröstnäsduk.

Slipsar

En snygg skjorta kan man komplettera med en snygg slips. Välj mellan den klassiska slipsen eller den smala slipsen. Klassiska slipsar är ofta ca 8-8,5cm bred medan den smala slipsen är ca 6 cm bred.

Material: Siden, silke, ull, läder, polyester och bomull.

Färg: enfärgade, mönstrade i olika färger och kombinationer.

Fluga

Användandet av fluga var som störst mellan 1900 – 1940. I dag är flugan tämligen ovanlig som vardagsplagg men obligatorisk till högtidsklädsel såsom frack (vit fluga) och smoking (svart fluga).

Bröstnäsduk

Bröstnäsduk är en dekorativt näsduk i siden, linne eller bomull. Bröstnäsdukar av bomull eller linne viks så att endast en liten del av näsduken sticker upp ur fickan. Sidennäsdukar bärs i allmänhet nedstuckna så att en något större del är synlig.

Vi rekommenderar butiken TIEROOM som har ett stort utbud av slipsar, flugor och bröstnäsdukar. Butiken levererar inom 24h och har gratis frakt.

Plånbok / korthållare – ACMWALLET

Acmwallet hybrid silver/svart
ACMWallet är den nya praktiska plånboken / korthållaren som passar både kvinnor och män. ACMWallet patenterade design håller era plastkort på plats samt förhindrar att dessa kommer i kontakt med varandra vilket orsakar slitage på magnet remsan och avmagnetisering.
Inuti ACMWallet finns en patenterad mekanism som garanterat håller alla 6 korten på plats även om man skakar plånboken hårt. Knapparna på ovansidan gör det enkelt att få tag i rätt kort. Symbolerna går att byta ut och totalt finns det 18st att välja emellan. Hela plånboken väger endast 85 gram.

Köp din ACMWALLET hos BUBI.SE

Comments are closed.